Over ASB

Over ons

ASB Projecten ontzorgt volledig

ASB Projecten heeft activiteiten in de bouw en vastgoed branche. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie, duurzaamheid en degelijkheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Elke dag werken wij aan uitdagende klantvragen. Dat doen we voor particuliere en zakelijke klanten. Als bouwpartner zijn we een waardevolle schakel voor vele particulieren, bedrijven, ontwikkelaars, beleggers en zorginstellingen. Samen met professionele partners verwezenlijken wij de klantwensen tot realiteit. 

Het team van ASB Projecten bestaat uit daadkrachtige specialisten. De passie van ons team is: het realiseren van succesvolle en mooie projecten.

ASB Projecten

Alle projecten beginnen met de klantvraag. We inventariseren de wensen, de eisen, de omgeving, planning en budget en alles wat invloed heeft op het bouwtraject en resultaat. Bouwen betekent voor ons meer dan gebouwen realiseren. Het omvat de inzet om te bouwen aan het beste resultaat, op een verantwoorde wijze te werken en een duurzame en transparante relatie met onze klanten te onderhouden.

ASB Bouwmanagement

Met de directievoering ASB Bouwmanagement dragen wij zorg dat het project conform contract wordt uitgevoerd. Een onafhankelijke deskundige binnen een bouwproces is essentieel voor de opdrachtgever. De directievoerder vertegenwoordigt en behartigd de belangen van de opdrachtgever gedurende het voorbereiding- en uitvoeringsproces. Ga naar de website voor meer specifieke informatie

ASB Projectontwikkeling

Een duurzaam plan ontwikkelen op elke gewenste locatie. Wij opereren klantgericht en met succesvol resultaat. Wij opereren in woningbouw, utiliteitsbouw en zorg/onderwijs. Elke locatie heeft unieke kansen, neem contact op en wij verwezenlijken uw wensen.

(website is nog in ontwikkeling)